domingo, 19 de agosto de 2012

Торта с рула и дулсе де лече






2 големи рула - какаови със сметанов крем

За крем-пълнежа :
500 мл течна сметана
2 с.л. пудра захар
390 гр дулсе де лече
100 гр. масло
1 пакетче желатин

Крем за украсата:
1 пакетче крем "Оле" ванилия на Dr. Oetker
400 мл прясно мляко
150 гр. масло
2 с.л. пудра захар
боя

Нарязваме рулата на парчета с дебелина около 1 см. Покриваме дъното и стените на голяма купа с фолио. Нареждаме нарязаните рула плътно да покрият дъното и стените на купата.
Разбиваме сметаната с пудрата захар. В отделен съд разбиваме маслото с дулсе де лече. Смесваме двата крема в един,прибавяме желатина (приготвен според указанията на пакетчето)  и го изсипваме в купата с рулата. Отгоре покриваме с парчета от рулото. Оставяме в хладилника да стегне за 3-4 часа.

Слагаме студеното прясно мляко в дълбок съд. Изсипваме пакетчето сс крем "Оле" и разбиваме до сгъстяване. Отделно разбиваме маслото  с пудрата захар. Смесваме двата крема в един , оцветяваме по желание и оставяме в хладилника да стегне.

Обръщаме купата с тортата в подходяща чиния и украсяваме с крема.