domingo, 16 de septiembre de 2012

Пълнени камби с пилешко месо, кашкавал и яйце




6-7 големи червени камби
1 глава лук
250 гр. пилешки гърди
1 с.л. майонеза
1 скилидка чесън
сол, черен пипер , кимион
1 с.л. лимонов сок
кашкавал
2 кренвирша
6-7 яйца ( по 1 за всяка чушка)

Изчистваме чушките от дръжките и семките и ги нареждаме в намазнена тавичка. Посоляваме ги леко от вътре.


Нарязваме пилешкото месо на ситно и го объркваме с майонезата, лимоновия сок ,чесъна и подправките. В тиган запържваме ситно нарязания лук,до златисто и прибавяме месото. Пържим около 4-5 минути и го разпределяме във всички чушки. Отгоре слагаме кашкавал на кубчета и кренвирши. Във вяка камба слагаме по едно яйце, посоляваме и печем на  250С около 40-45 минути.