1 пиле
3 моркова
1 червена чушка
1 глава лук
400 гр. гъби
3 скилидки чесън
330 мл. бира
200 мл. вода
сол , черен пипер
2 кубчета пилешки бульон
кимион
брашно
олио
Изчистеното пиле обезкостяваме и нарязваме на едро. Посоляваме и поръсваме с черен пипер и кимион. Овалваме в брашно и пържим в сгорещеното олио, до златисто. Изваждаме месото в чиния и в същото олио слагаме нарязаните на едро зеленчуци. Запържваме ги 3-4 минути и прибавяме месото. Заливаме с бирата и водата , слагаме кубчетата бульон и варим 30- 35 минути. Накрая поръсваме с магданоз. Сервираме с ориз или картофено пюре.